Celebration of love

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen op 25 februari van 15.00 uur tot 18.00 uur in de Sint-Jozefkerk in Heide-Kalmthout.

Je kan tickets bestellen op de website van Hipsy via de volgende link:

Poster web celebration of love

Een aantal jaren geleden kreeg ik de ingeving om rozenkwartsjes uit te delen, met de vraag of de mensen dit kristal zouden willen planten in de aarde. Een beetje verbaasd hierover ben ik mondjesmaat kristalletjes beginnen uitdelen. Eerst aan vrienden die ver op reis vertrokken. Of ze een rozenkwarts wilden meenemen en dat daar dan zouden willen begraven. Het leek me eerder een banaal gebeuren en wist niet goed waarom ik dit moest doen. Tot het corona-verhaal uitbrak. Plots zag ik er de ernst van in. Reizen was plots niet meer vanzelfsprekend: de rozenkwartsjes konden geen verre reizen meer maken. Door heel het wereldwijds gebeuren begon ik in te zien dat een netwerk van onvoorwaardelijke liefde meer dan nodig was. Ik zag plots kristalhelder dat we in een enorme transitie terecht gekomen waren. De ingeving om een netwerk van rozenkwarts te bouwen, was een boodschap geweest van een andere dimensie; of een mensje als ik mee een stap zou willen zetten naar een wereld waar liefde hoogtij viert… 

Vele kristallen zijn ondertussen geplant of geschonken aan het water. Sommigen zijn beland in een gebouw zoals een luchthaven, een ziekenhuis, een kathedraal, een hotel,.. Anderen in een bloempot thuis of boven op een Alpentop.

Nu we afstevenen naar een omwenteling waarvan we de verandering nog niet kunnen bevatten, komt de roep om samen te komen meer en meer door. Het netwerk van rozenkwarts roept. Het is tijd om nog meer samen te werken.

Hoe gaan we dat concreet doen? We komen samen in de kerk van Sint-Jozef in Heide (Kalmthout). We komen samen om goeie vibes te beleven. Dat doen we door middel van qi gong, door te drummen, mantra’s, en onze wensen te uiten voor de aarde. We activeren het netwerk, doen de rozenkwartsjes trillen door ons te verbinden met hen.

Het is hoog tijd dat het leven weer centraal staat. En de liefde! We zijn klaar met concurrentie, presteren, moeten, dwingen, onderdrukken…We kiezen voor het licht en de liefd!! 

We vragen een inkom van 15 euro. Alles gaat integraal naar het web van liefde. Want we willen in de toekomst graag nog meer van zulke evenementen organiseren, en we willen heel graag nog veel meer rozenkwartsjes uitdelen. Dat heeft allemaal een prijs. Kan een extra vrije bijdrage schenken als je het web van liefde nog meer wil doen groeien.

Op deze dag worden we geholpen door ’t Lichtpuntje, een kristalwinkel. Ze voorzien ons van een heleboel rozenkwarts. De kristallen worden tijdens ons samenzijn opgeladen met de kracht van de liefde. Na de viering is er de mogelijkheid om deze rozenkwartsen te kopen. Ook hiervan gaat de opbrengst naar ons project.

Kom mee vieren met ons. Kom met je open hart. Kom met je vrienden en familie. Kom en vier mee. 

Karin-Sandra-Cindy

WIJ SAMEN

Het project web van liefde (www of love) is ontstaan bij Karin. Ze heeft een praktijk voor energetisch herstel. Je vindt haar terug op www.roosenhart.be

Na de Celebration of love kan je deelnemen aan de Klankreis die start om 19:00 uur. Meer info over de Klankreis vind je via deze link.